Camping Los Madriles er en meget populær plads, hvilket vi bl.a.kan se på de mange vogne. Og det er forståeligt. Den ligger flot op ad en bjergskråning, med udsigt til bjergene og Middelhavet. Man skal være lidt heldig for at få en af udsigtspladserne. Her ligger folk meget længe, op til flere måneder.
vi fik en nogenlunde plads, men ikke helt tilfredstillende, da vi jo skal ligge her ca. 3 uger.
Men vi havde stillet os tilfreds, havde fået sat telt op og osv. 
Dagen efter så vi, at en af de rigtig godt pladser blev tom, da vi kom tilbage fra morgensvømmeturen.
Vi skyndte os ned på kontoret for at ændre adresse, og så blev alt slået ned igen. Vi flyttede pik-pak'et til den nye plads, slog telt op og efter ca 1½ time var vi installeret påny.
Det var en god beslutning.

Pladsen er meget besøgt af  englændere, ca. 30 %, tyskere ca. 40 % og resten fordeles mellem franskmænd og svenskere og nogle få danske og hollændere.

Pladsen har en noget speciel swimmingpool. Den tømmes hver aften og fyldes hver morgen med dejligt rent og klart vand fra havet, som går gennem underjordisk kilder og bliver varmet op. Dette sker uden forbrug af strøm af nogen art. Kun på en eller anden måde ved forbundne kar, hvordan ved vi ikke, men det virker. Hver aften ved midnatstid renses bassinet med højtryksrenser, og der tilsættes kun en anelse kemikalier, så det er rent havvand. Det er året igennem  28 gr. varmt. Det har vi ikke hørt om andre steder. Men det er skønt, og vi tager hver dag en ordentlig svømmetur.

I området er der nogle gode vandreture, som vi skal udforske.