Turstatistik

Antal km ialt                               7182 km
Gennemsnitsfart (incl kø-kørsel)  66,2 km/t
Diesel                                       813 liter
Gennemsnit                               8,84 km/l       

 

Endelig efter længere tids spekulationer om vi skulle tage køre sydpå, besluttede vi, at vi ville køre til Los Madriles i nærheden af Cartagena, en plads, vi havde hørt meget positivt omtalt. Som noget nyt ville vi prøve at blive liggende på den samme campingplads, og derfor håbe på, at vi kunne gøre noget ved hjemmesiden, få lavet noget af det, som vi synes mangler.
Det bliver spændende at se, hvor meget det bliver til:-)

Turen ned gennem Tyskland gik rigtigt godt, bl.a fordi der om søndagen ikke kører lastbiler.
Vi nåede campingpladsen: Aschenbeck, nær Wildeshausen.
En fin plads at overnatte på, ikke langt fra motorvejen.

Næste dag kørte vi til Luxemburg og overnattede på "Gaalgebierg", som ligger meget tæt på den franske grænse og højt hævet over byen Esch-sur-Alzette. Tilkørsel er en anelse stejl, men uden problemer. Pladsen er Ikke noget særligt, men afstanden passede.
Her vågnede vi op til frostvejr. 

På tredjedagen nåede vi sidst på eftermiddagen til Tournon-sur-Rhone, som er en sød lille by, hvor man godt kunne bruge lidt tid på sigtseeing.
Pladsen "Camping de Tournon" ligger meget smukt lige ned til floden og megert centralt for gåture ind til byen. Vi nåede lige en tur ind til byen, mens der stadig var fotolys, for at købe søde kager til aftenkaffen :-).

Næste dag nåede vi Vilanova syd for Barcelona, hvor vi tog 3 overnatninger. Vi ville lige besøge Birthe og Gunnar, samt nogle af deres venner. Samtidig var det rart med lidt afslapning efter den lange køretur (2.211 km).  Det blev et rigtigt hyggeligt besøg, hvor vi genså Vilanovas flotte promenade og lidt af byen.
En dejlig afslutningsfrokost på restaurant med vennerne satte et godt punktum for besøget.

Næste dag kørte vi til Los Madriles, og jo længere sydpå vi kom, jo varmere blev det. Det tog en hel dag (623 km) .