Dover - New Forest (264 km - 4 timer)

Turen gik uden problemer, dog var der lige et sted, efter vi kom ind i New Forest, der i øvrigt er en meget smuk skov, at GPS'en ledte os ind på en enkeltsporet vej med vigepladser. Det opdagede vi for sent, så der var kun en vej - fremad.
Der var masser af biler på vejen, men englænderne er høflige. Så snart de ser os, kører de ind på en vigeplads og venter pænt på, at vi får os kantet igennem. Hvad de tænker bag deres "stive overlæbe kan vi kun gætte på. Vejen var vel 7-10 km lang, og jeg vil skyde på, at vi mødte 20-30 biler.
Da vi kom til C-pladsen kom en venlig dame og sagde, at de havde kørt bagefter os og havde følt med os, fordi vi var kommet ind på denne vej og havde forståelse for, at det havde været en smule hektisk.

Men efter hvad alle siger, så skal vi vente det, når vi kommer til Cornwall.

Pladsen er meget stor, men også meget flot, som alle Caravan Clubs pladser åbenbart er. Alt er meget strømlinet og ordentligt. Vognene er rettet ind efter den lille farvede "Peg":
Højre, bageste hjørne lige op til pinden. Man skulle næsten tro, at det var englænderne, der havde opfundet udtrykket: "Orden muss sein!"
Vi havde fået en "Blue Peg" dvs en plads, hvor man ikke må have fortelt, men det viste sig, at pladsen var meget stor, masser af plads til fortelt, så vi spurgte pænt, om vi ikke måtte få lov til at stille forteltet op, og det fik vi så lov til. Det var dejligt. Vi havde jo planlagt et ophold på 6 dage. 
Det er ganske dejligt at blive et sted flere dage, at have en base, som man så kan tage udflugter fra.
Mon det er et tegn på, at vi er ved at blive ældre???

Når vi tænker på den første gang, vi var her, 1977. Vi havde 14 dage hjemmefra til vi skulle være hjemme igen. Og tænker vi på hvor meget, vi nåede, og hvor langt vi kom omkring, med to små børn, telt op og ned hver dag, ja så bliver vi helt svedt. 
Vi må erkende, at tingene tager noget længere tid i dag :-)

Alle, vi møder, er flinke og venlige, man går ikke forbi nogen, uden at de smiler, hilser venligt og siger "Good morning" helt op til kl. 12. Ingen larm, ingen udskejelser.