Skriv en tekst her

Det er vores mening at køre til Calais for at blive færget over til England. Men inden vi når så langt, er der lige et par steder, som har vakt vores interesse, og derfor vil vi gøre ophold der.

Første stop efter det traditionelle indkøb af drikkevarer ved grænsen er Büdelsdorf, en lille forstad til Rendsburg. Her afholder man hvert år en stor kunstudstilling med både billedkunst, stenskulpturer m.m.
Den foregår i en stor nedlagt støbejernsfabrik på 22.000 kvadratmeter. Det er meget interessant at gå rundt i de gamle fabrikshaller, som stadig står rå, og se på moderne kunst. Det er en rigtig god ide, og vi kan ikke undgå at blive meget imponerede over at se de gamle haller fyldt med kunst. I sig selv en stor oplevelse.

På de udendørs arealer, 80.000 kvadratmeter, er der opstillet mange forskellige skulpturer: sten og bronze og andre materiale imellem hinanden. Det er en stor park med masser af spændende skulpturkunst.

Udstillingen er åben hvert år fra juni - oktober, og de fleste af værkerne udskiftes hvert år. Der deltagerca. 250 kunstnere fra hele verden, og NordArt regnes således blandt de største udstillinger af nutidig kunst. Vi var så heldige at have solskin, og kunne derfor sidde ude i en dejlig have og drikke kaffe.

Videre til Olde Kottink

Små indtryk at Rendsburg

Her ses et lille udpluk af de mange spændende kunstværker, samt et lille indtryk af. hvordan den gamle jernstøberihal fungerer rigtig godt som kulisse til kunstværkerne.