Toledo - St. Emilion (og hjem)

Nord for Madrid er der atter meget frodigt og grønt (den flotte lyse forårsgrønne, som vi kender hjemmefra). Vi kører over højsletten i ca 1000 m højde, det højeste punkt ligger i 1438 m højde. Her på højslettern kan vi tydeligt se, at foråret endnu ikke er slået igennem. Desuden lå skyerne meget lavt, så vi kørte gennem skydækket.
Vi ankom til campingpladsen i Burgos, hvor vi tog en overnatning. Burgos camping ligger "midt" på en motioniststi, hvor mange  går eller løber og bruger de udendørs motionsredskaber, som står langs stien. Området er stort og det benyttes flittigt.

Næste dag ville vi gerne nå St. Emilion, som også er muligt, men der vrimlede med lastbiler på vejen. Vi kørte i tæt kø, som pludselig stoppede, og efter et stykke tid tog vi os sammen til at køre udenfor køen og det viste sig at være en rigtig god beslutning, for lastbilkøen var gået totalt i stå og vi overhalede mindst 1000 lastbiler, der hold stille. Vi fandt aldrig ud af hvorfor, men vi nåede St. Emilion om aftenen til en rigtig dejlig campinplads, hvor vi hele natten kunne lytte til en dejlig nattergalekoncert, helt sikkert til ære for mig (Kurt) for det var min fødselsdag.

Og nu var ringen sluttet.

Resten af hjemturen foregik i 3 dagsrejser, og så var vi hjemme efter en meget begivenhedsrig tur.

til top