Venedig

Vi forlod Elba efter 15 gode dage. Vejret havde skiftet til lidt mere overskyet de sidste par dage, selv om det stadig var meget varmt. Vi var så heldige, at vi kom med en tidligere færge, så vi havde god tid på fastlandet.
Varmen kom rigeligt tilbage, da vi kørte over Posletten, ikke så slemt som på nedturen, men alligevel 36 gr.

Vi besluttede at gøre et ophold i Venedig, og vi fandt en udmærket plads: Serenissima. Herfra var der busforbindelse ind til byen, ca. ½ time, € 3. Fra busterminalen gik vi så ad de små trange gader, over broer i et virvar, der mest al alt ligner en kæmpestor labyrint. Det nemmeste i verden er at blive væk i Venedig.
Men efter ca. 1 times gang kom vi til Markuspladsen, og her fik vi en lille overraskelse. Den stod under vand. Det har vi ikke set før. Så vi gik rundt på pladsen i bare fødder, men man havde lavet små gangbroer, så man kunne gå tørskoet nogle steder. Pladsen var lige så fyldt med mennesker, som den plejer at være.

Vi tog en rundtur i Dogepaladset. Det var et rigtig flot hus med masser af vægmalerier, et godt besøg.

Det var egentlig vores mening at blive et par dage, men her var en meget høj luftfugtighed og mange myg. Derfor pakkede vi sammen og kørte næste dag op igennem Østrig.

Indtryk fra Venedig