New Forest - Merrose Farm, Cornwall 306 km.

Turen fra New Forest til Merrose Farm, Cornwall gik problemfrit. De sidste 30 km foregik dog på temmelig smalle og kringlede veje, men uden problemer. De sidste par hundrede meter til campingpladsen foregår dog på en meget smal vej, hvor der kun er plads til C-vognen, og der er meterhøje hække ved siderne. Heldigvis er der et trafiklys på det sidste meget smalle stykke hertil.

Trafikken herovre er et studium for sig. Englænderne kører pænt, men hurtigt, og flyver næsten om ørene af os. Særligt mig (Rita) synes at det er lidt ubehageligt på de smalle krogede veje, da bilerne kommer hurtigt imod os (jeg sidder jo ind mod midten af vejen) føler næsten, at jeg får dem lige i hovedet. Rundkørslerne er også anderledes, da de kører i to baner og man skal være sikker på, at ligge rigtigt fra start, ellers kan der let ske uheld pga. af deres høje fart til begge sider af en selv. 

Naturen er meget smuk langs vejene. Hvis der ikke er høje hække omkring vejene, er der fyldt med vilde blomster og masser af spændende skovstrækninger.

Campingpladsen ligner de andre fra Caravan Club med de samme regler mht. placering af campingvognen, men vi fandt en fin plads. Ganske vist er der bestilt plads, men de først ankomne kan vælge frit blandt de pladser, der endnu ikke er besat, så der er lidt valgfrihed.